KAIZEN: Η Ιαπωνική μέθοδος αυτοβελτίωσης έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά 11 Σεπτεμβρίου, 2020 – Κατηγορία: Books, Εκπαιδευτικές δράσεις – Ετικέτες: , , , , ,

KAIZEN: Η Ιαπωνική μέθοδος αυτοβελτίωσης

Η Εναλλακτική Ατζέντα και η Brainfοοd Εκδοτική παρουσιάζουν περήφανα τη διεξαγωγή 4 εργαστηρίων εκπαίδευσης στη μέθοδο Κάιζεν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τον Ελληνοϊάπωνα εισηγητή Χρήστο (Kohei) Κίτσιο.

KAIZEN ονομάζεται η μέθοδος αυτοβελτίωσης που εφαρμόζεται στην Ιαπωνία. Ονομάζεται αλλιώς και μέθοδος TOYOTA διότι εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες από την μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της χώρας. Πέρα από τις μεγάλες βιομηχανίες της Ιαπωνίας, το Κάιζεν εφαρμόζεται σε κάθε έκφραση του Ιαπωνικού πολιτισμού και αποτελεί ισχυρό παιδαγωγικό εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευτικών της χώρας. Το Κάιζεν μπορεί να εφαρμοστεί στην εργασία, στην υγεία, στις σχέσεις και είναι τόσο απλό στην εφαρμογή του που απαιτεί από τους ενδιαφερόμενους να έχουν ανοικτό μυαλό προκειμένου να κατανοήσουν πως μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα κάνοντας πολύ μικρά και απλά βήματα.

Το πρόγραμμα Κάιζεν αποτελείται από 4 τετράωρα online εργαστήρια που θα παραδώσει ο Χρήστος Κίτσιος. Το πρώτο εργαστήριο είναι ανοικτό και δωρεάν για όλους. Τα υπόλοιπα 3 έχουν εφάπαξ αντίτιμο και συνοδεύονται από μοναδικά αναμνηστικά δώρα.
Τα εργαστήρια θα μαγνητοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα για να τα ξαναδείτε για ένα μήνα. 

Πότε; Το πρώτο εργαστήριο ξεκινά την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:00 – 22:00
Που; Τα εργαστήρια είναι online
Κόστος; Το πρώτο εργαστήριο είναι δωρεάν και ανοικτό σε όλους!
Για όσους κλείσουν τη θέση τους και για τα 4 εργαστήρια, έως τις 16 Σεπτεμβρίου, το κόστος για όλα τα εργαστήρια θα είναι 100€ + ΦΠΑ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα αναμνηστικά δώρα .
Για όσους κλείσουν τη θέση τους από τις 17 Σεπτεμβρίου και έπειτα, το κόστος για όλα τα εργαστήρια θα είναι 150€ + ΦΠΑ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα αναμνηστικά δώρα .
Τρόπος; Απλά εγγραφείτε στη φόρμα και επιλέξτε αν θέλετε να κλείσετε τη θέση σας απλά για το πρώτο δωρεάν σεμινάριο ή και για τα 4 στην εκπτωτική τιμή των 100€ + ΦΠΑ Μεταβείτε στη φόρμα εδώ
Επικοινωνία; 2111821655 & [email protected]

Αναλυτικές πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής και το περιεχόμενο των εργαστηρίων μπορείτε να δείτε εδώ