Η εμπειρία των events του HeartMath© έρχεται με τον Howard Martin για πρώτη φορά στην Αθήνα! 24 Σεπτεμβρίου, 2019 – Κατηγορία: Books, Εκδήλωση

Ομιλία και υπογραφή βιβλίου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Πώς θα νιώθατε αν σας λέγαμε ότι η καρδιά σας δεν είναι τόσο “ευάλωτη” όσο νομίζετε; Αν διαπιστώνατε ότι η καρδιά σας είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο δυνατή και για την ακρίβεια μπορεί να επηρεάσει το μαγνητικό πεδίο ενός δωματίου 10×10 μέτρων; Τί θα σκεφτόσασταν αν κάποιος σας έλεγε ότι η καρδιά έχει παρόμοια λειτουργία νοημοσύνης με το μυαλό σας και ότι όταν καρδιά και σκέψη συγχρονίζονται, μπορείτε να κατακτήσετε την προσωπική σας ευτυχία;

Το πολυαναναμενόμενο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” υπογράφουν τα ιδρυτικά στελέχη του Ινστιτούτου HeartMath το οποίο επικεντρώνεται σε κλινικές έρευνες και μελέτες γύρω από την καρδιά με πάνω από 3000 δημοσιευμένες μελέτες και 5000 βιβλιογραφικές αναφορές. Το βιβλίο παρέχει στοιχεία από πρωτοποριακές έρευνες που συνδέουν τη φυσική καρδιά με την πνευματική (ενεργειακή) καρδιά. Μάς προσφέρει απλές τεχνικές για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τη διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς μας, ώστε να έχουμε καθημερινή καθοδήγηση και ορθή κρίση. Οι συγγραφείς μοιράζονται την τεράστια γνώση τους, καθώς και τη βαθιά κατανόηση της συναισθηματικής νοημοσύνης και της νοημοσύνης της καρδιάς, της συνοχής, της διαίσθησης και του τρόπου με τον οποίο είμαστε όλοι μας συνδεδεμένοι μεταξύ μας. Παρουσιάζεται με τρόπο άμεσο και ανάλαφρο, που εμπνέει τον αναγνώστη και του δίνει με τρόπο εύληπτο τις σωστές κατευθύνσεις για να ζήσει μια ισορροπημένη ζωή βασισμένη στην καρδιά μέσα στον απαιτητικό και ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό των αλλαγών που βιώνουμε. Αυτό το συναρπαστικό βιβλίο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα!

Ο συγγραφέας Howard Martin

Ένας εκ των συγγραφέων, ο Howard Martin  θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου ώστε να πραγματοποιήσει για πρώτη φορά τα επίσημα events του HeartMath, όπου και θα υπογράψει το βιβλίο σε όσους το επιθυμούν. Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και δωρεάν προσκλήσεις θα βρείτε εδώ.

Το Ινστιτούτο HeartMath έχει έδρα στο Κολοράντο των ΗΠΑ και εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη επιστημονικά αποδεδειγμένων τεχνικών που επιφέρουν την αποκαλούμενη Συνοχή, μια κατάσταση όπου η καρδιά, ο νους και τα συναισθήματα βρίσκονται σε ευθυγράμμιση και συνεργασία. Σύμφωνα με τον ερευνητικό διευθυντή του Ινστιτούτου, Dr Rollin McCraty “Είναι μια κατάσταση που χτίζει την ανθεκτικότητα, την καλύτερη διαχείριση της προσωπικής ενέργειας, δίνοντας περισσότερο χώρο στην υλοποίηση μιας πιο αρμονικής πραγματικότητας”.

Οι τεχνικές του HeartMath έχουν εφαρμοστεί στη NASA, στα σώματα Ασφαλείας των ΗΠΑ, σε νοσοκομεία, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αλλά και σε πολυεθνικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.