Κυριακάτικα πρωινά στο σπίτι της «Σχεδίας» – Κρατήστε τις ημερομηνίες! 30 Οκτωβρίου, 2020 – Κατηγορία: Εκπαιδευτικές δράσεις, Παιδιά – Ετικέτες: , ,

UPDATE: Tηρώντας τις οδηγίες των αρμοδίων, η «σχεδία» και το «σχεδία home» αναβάλουν τις προγραμματισμένες για το Νοέμβριο δράσεις τους. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για όποια άλλη εξέλιξη.

Στα πλαίσια της συνέργειας των εκδόσεων Φουρφούρι με το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», καθιερώνονται Κυριακάτικα πρωινά στο “Σχεδία home“, με δράσεις για παιδιά.
Με αφορμή τα βιβλία μας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, γυμναστές, ηθοποιοί, μουσικοί, παιδαγωγοί κ.α. περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για δημιουργικά παιχνιδιάρικα και διασκεδαστικά πρωινά.
Την ίδια ώρα, οι συνοδοί τους μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το πρωινό τους στον φιλόξενο χώρο του «Σχεδία home». Μέρος των εσόδων από πωλήσεις βιβλίων των εκδ. Φουρφούρι στο «Σχεδία home», προσφέρεται για την υποστήριξη του έργου της Σχεδίας.

ΣΧΕΔΙΑ

Πότε;
• Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 στις 10.30 -12.00 το πρωί
Αφήγηση και δράσεις με αφορμή Τα Γατόνια της Catherine Metzmeyer
• Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 στις 10.30 -12.00 το πρωί
Αφήγηση και δράσεις με αφορμή Το βιβλίο με τα λάθη της Corinna Luyken
• Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 στις 10.30 -12.00 το πρωί
Δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά σε συνεργασία με τις ηθοποιούς
Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου και Αλεξάνδρα Αϊδίνη

Πού;
Στο “Σχεδία home“, Πεζόδρομος, Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2

 Το «Σχεδία home» τηρεί πιστά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής. Η ατομική και δημόσια υγεία είναι προτεραιότητά μας.