ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Ελένη Γαρυφαλάκη

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

, ,

12.51 

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 2-4 ημέρες
Product ID: 31016 ISBN: 978-618-5427-62-7

ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

 

Η συναισθηματική, κοινωνική και πολλαπλή νοημοσύνη στο σχολείο

 

Το νέο βιβλίο της Ελένης Γαρυφαλάκη «Χαρισματική Εκπαίδευση. Πως οι δυσκολίες γίνονται πλεονέκτημα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής. Στο βιβλίο η κυρία Γαρυφαλάκη, στο πλαίσιο της θεωρίας Spin που η ίδια έχει δημιουργήσει για να προσεγγίσει τη συναισθηματική, κοινωνική και πολλαπλή νοημοσύνη στο σχολείο, αναλύει τις μαθησιακές δυσκολίες τις οποίες συναντούν τα παιδιά στη σύγχρονη εποχή του γραπτού λόγου και της ψηφιακής εικόνας και χρησιμοποιώντας το μαθησιακό τους πλεονέκτημα, προτείνει εναλλακτικές εκπαιδευτικές μεθόδους.

Το βιβλίο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης εποχής προς όφελος των παιδιών τους, να διαχειριστούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να ανακαλύψουν τον τρόπο να μαθαίνουν πιο αποτελεσματικά.

 

ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

 

Βιογραφία συγγραφέα:

Η Ελένη Γαρυφαλάκη δημιουργεί τα τελευταία είκοσι χρόνια μαθησιακές εμπειρίες για μαθητές κάθε ηλικίας, έχοντας πραγματοποιήσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην εκπαίδευση (ξένες φιλολογίες, παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης, γλωσσικές διαταραχές και εκπαίδευση ενηλίκων) και πλήθος επιμορφώσεων (δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες, διοίκηση της εκπαίδευσης, life coaching, νευροψυχανάλυση, επιστήμη της μάθησης, δημιουργική γραφή, σχεδιαστική σκέψη κ.ά.)

Τα τελευταία επτά χρόνια, μάλιστα, σχεδιάζει και συντονίζει δράσεις Πολλαπλής Νοημοσύνης και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στον δικό της χώρο πολλαπλής νοημοσύνης, τον Καλό Αγωγό, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η δημιουργία του Καλού Αγωγού τον Σεπτέμβριο του 2013, του πρώτου χώρου πολλαπλής νοημοσύνης στην Ελλάδα, συνέπεσε με την έκδοση του πρώτου της βιβλίου με τον τίτλο Πολλαπλή Νοημοσύνη. Το 2015 ανέπτυξε τη δική της παιδαγωγική θεωρία, τη θεωρία Spin, η οποία εφαρμόζει τον συνδυασμό της συναισθηματικής, κοινωνικής και πολλαπλής νοημοσύνης στην εκπαιδευτική πράξη και η οποία παρουσιάστηκε στο TEDx Heraklion.

Από το 2012 συντονίζει ομάδες γονέων, εμπνέοντάς τους να λειτουργήσουν πιο θετικά, πιο φυσικά και πιο αυθεντικά με τα παιδιά τους. Το βιβλίο Smart Babies είναι ένας δημιουργικός συγκερασμός της θεωρίας Spin και των σεμιναρίων Positive Parenting που πραγματοποιούνται τα τελευταία οκτώ χρόνια.

 

 


 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

17 Χ 24

ΕΚΔΟΤΗΣ

ISBN

978-618-5427-62-7

ΣΕΛΙΔΕΣ

120

ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

25/10/2021

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *