Εξαντλημένο

ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

Συλλογικό

BRAINFOOD ΕΚΔΟΤΙΚΗ

12.50 

Εξαντλημένο

Product ID: 21966 ISBN: 405084700899-4

ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

Η γιόγκα είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσουμε, να αποβάλουμε το στρες και να επιστρέψουμε στον εαυτό μας αλλά και για να αποκτήσουμε ευλυγισία, καλή φυσική κατάσταση και να τονώσουμε το κυκλοφορικό μας. Οι αρμονικές κινήσεις και η ρευστή αναπνοή έχουν ευεργετική επίδραση τόσο στην ψυχική μας διάθεση όσο και στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το σώμα μας, και ενδείκνυνται για τον καθένα – νέο ή ηλικιωμένο.

Το πρακτικό αυτό εγχειρίδιο εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη γιόγκα, σας διδάσκει πώς να εξοικειωθείτε με τις διάφορες αναπνευστικές τεχνικές και σας δείχνει πώς να ενσωματώσετε εύκολα ένα πρόγραμμα ασκήσεων γιόγκα στην καθημερινότητά σας. Όλες οι ασκήσεις είναι δοκιμασμένες στην πράξη από επαγγελματίες ενώ εξηγούνται βήμα προς βήμα με απλούς και κατανοητούς όρους και πολυάριθμες φωτογραφίες.

Εκτός από τις ασκήσεις της κλασικής γιόγκα, το βιβλίο αυτό περιέχει και ένα πρόγραμμα δυναμικής (power) γιόγκα, το οποίο απευθύνεται ειδικά στις ανάγκες μας για σωματική δύναμη, αντοχή, ισορροπία και χαλάρωση καθώς και στην καλύτερη διαχείριση του στρες.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

19 Χ 24

ISBN

405084700899-4

ΣΕΛΙΔΕΣ

144

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

ΕΚΔΟΤΗΣ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *