Προσφορά!

ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

, , ,

29.90 

1 × ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Τα δάση
9.06 
1 × ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Το νερό
9.06 
1 × ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΑ;
8.99 
1 × ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ;
8.99 
1 × ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
5.39 
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 2-4 ημέρες
Product ID: 27544

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Τα δάση

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Τα δάση. Γυρίστε μαζί μας όλο τον κόσμο και γνωρίστε τα διαφορετικά είδη δασώντους κατοίκους τους αλλά και τη χλωρίδα τους. Οι καλοί μας φίλοι τα ζώα θα ταξιδέψουν μαζί σας για να ζήσουν την πιο μεγάλη περιπέτεια: θέλουν να φτάσουν στο σπίτι τους, εκεί όπου ανήκουν.

Κι αν δεν ξέρουν πού είναι το σπίτι τους;

Ευτυχώς, έχουν μαζί τους τον Τσάρλι! Μαζί θα δουν και θ’ ανακαλύψουν διάφορα δάση για να βρουν ποιο είναι το κατάλληλο για το κάθε ζώο. Ποια φυτά συναντάμε κοντά στον Ισημερινό; Στα δάση του Αμαζονίου; Σε άλλα σημεία του κόσμου μας; Τα φυτά χρειάζονται οπωσδήποτε ένα πράγμα: Το φως! Σε μερικά μέρη του δάσους όμως αυτό είναι πολύ σπάνιο.

Ελάτε μαζί μας σʼ αυτό το ταξίδι! Τα αγαπημένα μας ζώα θα σας διασκεδάσουν και θα ξετρελαθούν να σας μάθουν πολλά και ενδιαφέροντα καινούργια πράγματα!Και πού να δείτε τι θα συμβεί μόλις φτάσουν στον προορισμό τους!

Για παιδιά 6-8 ετών

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Το νερό

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Το νερό: Γυρίστε μαζί μας όλο τον κόσμο και γνωρίστε τα διαφορετικά είδη δασών, τους κατοίκους τους αλλά και τη χλωρίδα τους. Οι καλοί μας φίλοι τα ζώα θα ταξιδέψουν μαζί σας για να ζήσουν την πιο μεγάλη περιπέτεια: θέλουν να φτάσουν στο σπίτι τους, εκεί όπου ανήκουν.

Τι γίνεται όμως αν δεν γνωρίζουν πού είναι το σπίτι τους;

Ευτυχώς, έχουν μαζί τους την Άννι! Μαζί θα δουν και θ’ ανακαλύψουν διάφορα είδη νερών –από τα πολικά νερά μέχρι τον Αμαζόνιο– για να βρουν ποιο είναι το κατάλληλο για το καθένα. Τι συμβαίνει στα βάθη του ωκεανού; Στις λίμνες; Στα ποτάμια; Τι φυτρώνει πού και ποια ζώα συναντάμε στο κάθε μέρος και γιατί;

Ελάτε μαζί μας σʼ αυτό το ταξίδι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε και τα ζώα θα ξετρελαθούν να σας μάθουν πολλά και ενδιαφέροντα καινούργια πράγματα! Και πού να δείτε τι θα συμβεί μόλις φτάσουν στον προορισμό τους!

Για παιδιά 6-8 ετών

 

Διασκεδάζω και μαθαίνω: Πώς τρώνε τα ζώα;

Ξέρατε ότι ένας ενήλικος ελέφαντας μπορεί να φάει μέχρι και 300 κιλά τροφή τη μέρα;

Ή ότι οι πλατύποδες δεν έχουν στομάχι;

Μήπως ότι οι πιγκουίνοι μαζί με την τροφή τους καταπίνουν και πέτρες;

Ο μαγικός κόσμος των ζώων είναι γεμάτος εκπλήξεις!

Εξερευνήστε τον μέσα από τις διατροφικές τους συνήθειες.

Για παιδιά από 3 ετών.

 

Διασκεδάζω και μαθαίνω: Πώς κοιμούνται τα ζώα;

Μέσα σε λαγούµια, πάνω στα δέντρα, κάτω από το νερό, κρεµασµένα ανάποδα ή στον αέρα µε το ένα µάτι ανοιχτό, όλα τα ζώα κοιµούνται.

Όπως κι εµείς, χρειάζονται ύπνο για να έχουν ενέργεια την άλλη µέρα.

Υπάρχουν ζώα που κοιµούνται 20 ώρες συνεχόµενα!

Τα κοάλα, λόγου χάρη, διακόπτουν τον ύπνο τους µόνο όταν τρώνε. Παράξενο, ε;

Για παιδιά από 3 ετών.

 

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Τα μικρά παιδιά, έχουν το δικό τους πρώτο  τους διασκεδαστικό βιβλίο στα αγγλικά.  ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ! Μάθε να γράφεις και να διαβάζεις το αγγλικό αλφάβητο και τους αριθμούς, παίζοντας & διασκεδάζοντας!

Μάθε τα γράμματα και τους αριθμούς στα Αγγλικά. Ανακάλυψε το a, b, c και τους αριθμούς από το 0 έως το 9 παίζοντας.

Παίξε με τη δική σου αλφαβήτα! Μάθε πώς γράφονται και πώς προφέρονται οι αριθμοί στα Αγγλικά!

Κάτι ενδιαφέρον από το επίσημο site του British Council για τη διασκεδαστική εκμάθηση αγγλικών: ” Υπάρχουν πολλές ιδέες και δραστηριότητες που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας και να αποτελέσουν μια ευχάριστη νότα της οικογενειακής μας ζωής στα Αγγλικά. Ας πάρουμε κάποιες απλές συνήθειες. Η ζωή ενός παιδιού σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από δομημένες δραστηριότητες. Έχουμε την τάση να επαναλαμβάνουμε συγκεκριμένες φράσεις όταν του ζητάμε να κάνει πράγματα. Για παράδειγμα, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να πείσουμε τα παιδιά μας να πλύνουν τα χέρια τους πριν καθίσουν στο τραπέζι για φαγητό. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε αυτή τη διαδικασία διασκεδαστική με ένα τραγούδι που θα σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας. Ταυτόχρονα θα τους μαθαίνει σημαντικές φράσεις στα Αγγλικά και θα γίνεται η δουλειά μας χωρίς κλάματα:

Now it’s time to wash our hands, wash our hands!
Now it’s time to wash our hands and come to lunch!

Το ίδιο μπορούμε να εφαρμόσουμε με το συγύρισμα, το βούρτσισμα των δοντιών ή ακόμα και για να φάνε τα παιδιά τα λαχανικά τους!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *