Προσφορά!

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 5 ΕΠΙΛΕΚΤΑ

Απόκτησε πρώτος το πακέτο προσφοράς 5 ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ στην τιμή των 17,90€ και ΔΩΡΟ τα μεταφορικά πανελλαδικά !!!

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

18.89 

1 × Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ
5.80 
1 × ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗ
7.99 
1 × ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ
5.99 
1 × TO ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ
6.99 
1 × Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
5.99 
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 2-4 ημέρες
Αναγνωριστικό προϊόντος: 34205

“Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ”

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ: Σ’ αυτό το απολαυστικό µικρό δοκίµιο ο Σοπενχάουερ αναλύει µια σειρά τεχνάσµατα που µπορεί να βοηθήσουν κάποιον να επικρατήσει σε µια αντιπαράθεση ανεξάρτητα από το αν έχει δίκιο ή άδικο και ανεξάρτητα από την ουσία του ζητήµατος.

“ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗ”

Μια μνημειώδης πραγματεία (ούτε διακοσίων είκοσι σελίδων) για όλα τα μεγάλα ζητήματα της ζωής (από τον έρωτα και την τεμπελιά μέχρι τις αφραγκίες και τα επιπλωμένα διαμερίσματα), από τον «πρέσβη» του βρετανικού χιούμορ.

 Ο Άγγλος σατιρικός συγγραφέας Τζέρομ Κλάπκα Τζέρομ εγκατέλειψε το σχολείο στα δεκατέσσερά του, εργάστηκε ως υπάλληλος στους σιδηροδρόμους, δάσκαλος, ηθοποιός σε περιοδεύοντα θίασο και δημοσιογράφος, ώσπου το 1886 δημοσιεύτηκε σε συνέχειες το δεύτερο βιβλίο του, οι Τεμπέλικες σκέψεις ενός τεμπέλη, που σημείωσαν αμέσως επιτυχία με το «ζεστό» και ανατρεπτικό τους χιούμορ.

“ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ”

Το Περπατώντας βασίζεται σε δύο διαλέξεις που έδωσε ο Θορώ προς το τέλος της ζωής του (το 1862).  Συνοψίζει τις ιδέες του για τη φύση και τον άνθρωπο όπως διαμορφώθηκαν κατά τη μόνιμη παραμονή του στα δάση. Στη φύση δεν βλέπει μόνο την ομορφιά που τον περιβάλλει, αλλά και όλα τα εχέγγυα για την αληθινή ελευθερία και την ανάπτυξη του ατόμου. Εξάλλου «όλα τα σπουδαία πράγματα είναι άγρια και ελεύθερα». Και μας προτείνει το περπάτημα, τον καλύτερο δηλαδή τρόπο για να αποκαταστήσει κανείς την επαφή του με τη φύση και να βρει ξανά τον πρωτόγονο και δημιουργικό εαυτό του, που έχει διαφθαρεί και παρακμάσει από τα «επιτεύγματα» του πολιτισμού.

“ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ”

Συνδέοντας τον ρόλο του τσαγιού με την αισθητική και πολιτιστική πλευρά της ιαπωνικής ζωής, το πασίγνωστο Βιβλίο του τσαγιού του Κακούζο Οκάκουρα μεταφέρει εδώ και πάνω από έναν αιώνα την ανεξάντλητη κουλτούρα της Ασίας στη Δύση. Οι αναγνώστες καλούνται να ανακαλύψουν μια παράδοση που συνδυάζει την ομορφιά με την απλότητα και να κάνουν ένα ταξίδι από τον κινέζικο Ταοϊσμό ως το βουδιστικό Ζεν, την ιαπωνική δηλαδή τελετή του τσαγιού: μια μαγευτική πρακτική με ποικίλες αρχιτεκτονικές, αγγειοπλαστικές και ανθοκομικές αναφορές, ένα ενιαίο όραμα ζωής και τέχνης που εμπλέκει όλες τις αισθήσεις, ηρεμεί το μυαλό και αναζωογονεί το πνεύμα.

“Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ”

Σε αυτό το κλασικό εγχειρίδιο στρατηγικής εξετάζεται κάθε πτυχή της σύγκρουσης – οικονομική, πολιτική, κοινωνική, ψυχολογική. Με όπλο τη βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, η Τέχνη του Πολέμου διδάσκει τους κανόνες –τον Δρόμο– της νίκης. Και η ιδανική νίκη, σύμφωνα με τον δάσκαλο Σουν Τζου, είναι αυτή που επιτυγχάνεται χωρίς κόπο, χωρίς περιττές απώλειες και, τελικά, χωρίς μάχη. Η νίκη που επιτυγχάνεται χάρη στη διαρκή προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 5 ΕΠΙΛΕΚΤΑ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *