ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ-Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

,

Απόκτησε πρώτος το πακέτο προσφοράς ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ-Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ στην τιμή των 23,80€ και ΔΩΡΟ τα μεταφορικά!!!

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

23.80 

1 × ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ. Τα νοητικά αίτια της ασθένειας στο φυσικό σώμα και ο μεταφυσικός τρόπος για να τα ξεπεράσετε
9.99 
1 × Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. Ακολουθώντας το μονοπάτι της
14.85 
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 2-4 ημέρες
Product ID: 23470

Το πακέτο περιλαμβάνει

  • “ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ”

Το Θεράπευσε το σώμα σου πρωτοεκδόθηκε το 1976 και είναι το πρώτο της βιβλίο. Θεωρείται για δεκαετίες, απαραίτητο ανάγνωσμα για την αντιμετώπιση κάθε σωματικής και ψυχικής ασθένειας με τελείως διαφορετικό τρόπο. Ένα εκπληκτικό και ιδιαίτερα εύχρηστο βιβλίο που προσφέρει θετικά πρότυπα σκέψης, τα οποία αντικαθιστούν με εύκολο και ανώδυνο τρόπο τα αρνητικά συναισθήματα. Στις σελίδες του υπάρχει ένας αλφαβητικός πίνακας ασθενειών, το πιθανό νοητικό αίτιο που την έχει προκαλέσει αλλά και η θεραπευτική θετική δήλωση/πεποίθηση, που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο ασθενής για να θεραπευτεί, απομακρύνοντας τα παλιά μοτίβα που οδήγησαν τη ζωή του σε ανισορροπία.

  • “Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ”

Το πιο πρόσφατο βιβλίο του Ινστιτούτου HeartMath, Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, παρέχει στοιχεία από πρωτοποριακές έρευνες που συνδέουν τη φυσική καρδιά με την πνευματική (ενεργειακή) καρδιά. Αυτό το βιβλίο μάς προσφέρει απλές τεχνικές για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τη διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς μας. θα έχουμε καθημερινή καθοδήγηση και ορθή κρίση. Οι συγγραφείς μοιράζονται την τεράστια γνώση τους, καθώς και τη βαθιά κατανόηση της συναισθηματικής νοημοσύνης. Της νοημοσύνης της καρδιάς. Της συνοχής, της διαίσθησης και του τρόπου με τον οποίο είμαστε όλοι μας συνδεδεμένοι μεταξύ μας.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ-Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *