ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Άγγελος Βιαννίτης

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

,

11.69 

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 2-4 ημέρες
Product ID: 31011 ISBN: 978-618-5427-59-7

ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Ένας πολύτιμος οδηγός για να κατανοείτε  τα κρυφά μηνύματα των ονείρων

 

Ένας διαφορετικός τρόπος να «βλέπετε» τα όνειρά σας

Ξεχάστε τους ονειροκρίτες! Οι Εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής παρουσιάζουν το βιβλίο του δρ. Άγγελου Βιαννίτη «Ξεκλειδώνοντας τα Μυστικά των Ονείρων», έναν πλήρη και πολύτιμο οδηγό για να κατανοείτε τη λειτουργία των ονείρων και τη σχέση τους με τον πραγματικό κόσμο.

Το Ξεκλειδώνοντας τα Μυστικά των Ονείρων είναι ένα βιβλίο που απεκδύεται το άμφιο του ονειροκρίτη και μας εισάγει στον τρόπο που μπορεί να επικοινωνήσει ο πραγματικός κόσμος με τον ονειρικό.

Τι ακριβώς είναι τα όνειρα και πώς μπορούν το σώμα και η ψυχή του ατόμου, από τη στιγμή που πέφτει για ύπνο, να προετοιμαστούν για την ονειρική κατάσταση;

Ο συγγραφέας μέσω της έρευνας και της ερμηνείας των ονείρων βοηθά τον αναγνώστη, με τεχνικές και μεθόδους, να κατανοήσει τι ακριβώς αντικρίζει όταν βλέπει ένα όνειρο και ποιος είναι ο αντίκτυπός του στη συνειδητή πραγματικότητα.

ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Βιογραφία συγγραφέα:

Ο Δρ. Άγγελος Βιαννίτης είναι ψυχολόγος Ph.D, ψυχοθεραπευτής και κλινικός υπνοθεραπευτής. Σπούδασε στο East Anglia University στο Norwich  και έχει ειδικευτεί στην Ανάλυση Ονείρων και στις εφαρμογές DreamWork με τον ψυχίατρο Strefon K. Williams, ενώ κατά την παραμονή του σε θιβετανικό μοναστήρι εκπαιδεύτηκε στην Ονειρική Γιόγκα Mi–Lam.

Είναι συνεργάτης διεθνών οργανισμών (Association for the Study of Dreams) και ιδρυμάτων (Lucidity Institute), ενώ ασχολείται ερευνητικά κυρίως με τη μελέτη των ψυχοθεραπευτικών εφαρμογών της ονειρικής δραστηριότητας, όπως η εγκοίμηση και η Dream Therapy.  Παράλληλα με την ερευνητική και την ακαδημαϊκή του δραστηριότητα, ασχολείται με διαλέξεις, μαθήματα, βιωματικά σεμινάρια και συντονισμό ομάδων για την κατανόηση των ονείρων.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

14 X 21

ΕΚΔΟΤΗΣ

ISBN

978-618-5427-59-7

ΣΕΛΙΔΕΣ

160

ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

25/10/2021

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *