Τρόποι πληρωμής

 

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Brainfood δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Geotrust και 3D Secure της εταιρείας Mastercard) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Επίσης προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων με την μη αποθήκευση ή μεταφορά προσωπικών σας στοιχείων σε servers της Εταιρείας. Για παραγγελίες άνω των 100€ δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής με δόσεις (ανώτατο όριο 12) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Το επιτόκιο εξαρτάται από την τράπεζά σας.

 

Αντικαταβολή (Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας)

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές των αγαπημένων σας βιβλίων χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Έτσι μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία σας και να πληρώσετε κατά την παράδοση στη διεύθυνση που εσείς θα ορίσετε.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον λογαριασμό μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN GR9601720350005035059696153

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο: . Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα του ατόμου που έκανε την παραγγελία και ο αριθμός παραγγελίας. Η τραπεζική προμήθεια και τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.
Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 

Παραλαβή από τον εκδοτικό οίκο

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα γραφεία μας (Εμπεδοκλέους 28 & Σουρή 20, Τ.Κ. 12131, Περιστέρι). Η παραλαβή γίνεται Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες γραφείου: 10.00 – 17.00.